L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 1 de setembre del 2020

L'Ajuntament inicia una campanya de conscienciació en matèria d'igualtat


L'Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d'Igualtat  que presideix la regidora de Compromís, Noe Alberola, ha iniciat una nova campanya de conscienciació cap la "igualtat real" i en matèria de prevenció de la violència de gènere. La campanya compta amb el suport de tots els partits que formen el consistori.

L'alcalde , Sergi González, i la regidora d'Igualtat, Noe Alberola, han donat a conèixer les accions que es duran a terme tant al casc urbà de la ciutat com a la platja, i que s'han programat per aquest pròxim dijous de matí i el divendres per la vesprada. 

 

Noe Alberola, regidora d'Igualtat

Les dues taules informatives en matèria de conscienciació i prevenció se celebren en col·laboració amb el col·lectiu "Associació Alana", de manera que totes les persones que s'hi acosten per rebre informació complementaran una enquesta i se'ls facilitarà una mascareta de la campanya "Tavernes per la Igualtat", que és higiènica, reutilitzable i confeccionada al poble.

Totes aquestes accions se sumen a les activitats i tallers que es duen a terme des de la Regidoria d'Igualtat.

Dia, lloc i hora ..

Dijous, de 10:30 a 12:30: Taula informativa a les portes del consistori.

Divendres, de vesprada, de 18:30 fins a les 20:30: Passeig de la Marina front a la seu de la policia de la platja.