L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 9 de setembre del 2020

Avui s'ha iniciat el canvi de la gespa del Camp Municipal de Futbol


Les obres del canvi de gespa del Camp Municipal de Futbol s'han iniciat aquest matí. Avui ha tingut lloc l'entrada de les primeres màquines, encarregades en una primera fase de preparar el camp per a després, arrancar l'actual gespa que es troba en mal estat.

 

L'inici del treball ha comptat amb la presència de l'alcalde, Sergi González, que ha estat acompanyat de l'exregidor d'Esports, Josep Llàcer, de Compromís. Aquests foren els responsables del govern municipal que impulsaren el projecte de canvi i que han estat al davant dels tràmits administratius (redacció, licitació i publicació, i adjudicació)  per adjudicar i iniciar les obres.

Josep Llàcer, explica aspectes del treball i projecte

Aquestes obres són possibles després de mesos de debat en plenaris, i gràcies a que l'aleshores govern de Compromís va convéncer a Ciudadanos, que finalment va ser amb Compromís els dos únics partits que votaren a favor del canvi de gespa. També han assistit el regidor responsable de Contractació, Enrique Chofre, de Compromís, i la nova regidora d'Esports, Lara Romero, del PSOE.

 

El primer treball serà dut a cap per la màquina especial que es pot vore en les fotos que té com a missió absorbir el cautxú i l'arena de silici que hi ha entremesclat amb la gespa artificial, i separar-los. Després ja tindrà lloc, l'arrencada de l'antiga gespa i els treballs de substitució, que es complementaran amb el canvi de porteries i també de les banquetes dels jugadors reserves.

 

Tal com informaren fa uns dies, l'Ajuntament de Tavernes va formalitzar amb l'empresa "Fieldturf Poligraws SA" el contracte d'execució del projecte  “Substitució i manteniment de la gespa artificial del Camp de Futbol", per concurs obert amb un preu final d'adjudicació de 193.895,91 euros amb l'IVA inclòs. El contracte comprén la compra  de  la  gespa  artificial actualment instal·lada en el camp de futbol, valorada en 13.674 euros i el manteniment de la gespa artificial pels primers quatre anys per un total de 2.904 euros. 

L'inici dels treballs avui, dia 9 de setembre, dóna esperances a que l'obra finalitze coincidint amb els primers dies del mes d'octubre, i així tindre el camp completament acabat per a les primeres jornades de la pròxima temporada de Preferent, si finalment s'inicia. Recordem que la primera jornada de la lliga s'ha anunciat per al pròxim dia 18 d'octubre.