L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 22 de setembre del 2020

El verd de la nova gespa ja es veu sobre el Camp de Futbol


La col·locació de la nova gespa del Camp Municipal es va iniciar ahir de mati quan els operaris començaren a escampar en una zona ampla del camp els grans rolls que contenen la gespa artificial. A falta dels ajustos  i demés treballs de col·locació, el canvi es molt substancial respecte a l'anterior gespa.

Les tasques continuaven també en altres zones del camp amb treballs d'anivellament i reparació en algunes zones, i fins i tot eliminació d'arrels en les proximitats de la zona arbrada, tot amb l'objectiu que el drenatge i l'eliminació de l'aigua siga perfecta i no es formen bassals o "bufe" la gespa.

 

Al llarg de la setmana la col·locació del tapís verd continuarà i segurament al final podrem tindre una idea del que seran les noves instal·lacions.