L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.471
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 63.523

dissabte, 12 de setembre de 2020

Els alumnes de forestal del taller "Et Formem" efectua tasques de neteja i manteniment dels ullals

 

L’alumnat de l’especialitat de forestal del Taller “Et Formem” ha realitzat diversos treballs de manteniment i millora en els ullals “Gran” i “de les Penyetes” al llarg dels mesos d’estiu, que s’ha acompanyat d’una neteja del paratge.

 

 

Les tasques efectuades han estat principalment desbrossament, poda dels arbres i eliminació de rames baixes dels arbres d’ombra, amb un posterior triturat de les restes de poda, així com una eliminació de les males herbes.

 

Els alumnes han dut a cap també una neteja generat del paratge, el qual s’ha agranat i se li han arreplegat les fulles i restes de les brosses. Tota aquesta tasca s’ha completat amb una desinfecció general de la zona del pícnic i la millora de l’accessibilitat.

 

Cap comentari: