L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 8 de setembre del 2020

Tavernes celebrarà les Festes del Poble amb activitats culturals i compliment estrictes de les mesures sanitàries


Les Festes del Poble 2020 seran completament atípiques per causa de la pandèmia de la Covid-19, i tal com l'Ajuntament ja va avisar, enguany no se celebrarien actes multitudinaris, però es vol que els veïns gaudesquen d'algunes manifestacions artístiques i culturals perquè sñon un aliment del pensament i donen ànims per a seguir lluitant. 
  
La Regidoria de Cultura i Festes, que presideix la regidora de Compromís, Encar Mifsud, seguint la línia encetada aquest passat de les actuacions del Bal de la Cultura, ha programat diferents activitats de petit format per tal de continuar amb el compromís doferir un servei cultural al poble de manera segura, extremant les mesures sanitàries establertes.Podeu vore la programació prevista en el cartell que obri la notícia.
 
L'Ajuntament ha establer el mateix protocol per a assistir-hi que va seguir al Balcó de la Cultura o al Festival Sete Sóis Sete Luas.
 
   Reserva prèvia a lenllaç:  https://forms.gle/tw2ZWLjnVfDHytWcA o al telèfon i WhatsApp de cultura: 636 45 95 48 horari de 10 a 14h. (Places Limitades). 
  
   És obligatori lús de la mascareta 
 
   Assistir-hi amb temps suficient, obrirem sala 45 minuts abans de lactuació.

   Guardar distancia de seguretat a la cua dentrada.

   Fregar-se les mans en gel hidroalcohòlic.

   No assistir-hi si teniu símptomes o heu tingut contactes amb positius Covid-19

 
Els actes culturals es realitzaran a la plaça de lEscriptor Rafael Chirbes, davant de la Casa de la Cultura.
 
 


 L'Ajuntament ha acordat amb el sacerdot de l’Església de Sant Pere que els actes religiosos en honor al Santíssim Crist de la Sang i la Divina Aurora, patrons de la nostra localitat, es realitzen a l’Església de Sant Pere. Els horaris  seran 
 

 L'Ajuntament recorda que les  nostres  Festes  Majors  tenen  un  component  social  i  econòmic  molt important, però en el context que vivim, i malgrat ser una decisió molt complicada, sha dactuar amb molta responsabilitat i prudència,   perquè més que mai, protegir  la salut dels nostres veïns i veïnes i els visitants que ens acompanyen durant els dies de festa, és el més important.
 
La Corporació Municipal demana responsabilitat  a totes i tots per tal de minimitzar els riscos de contagi i que seguim amb seriositat les mesures sanitàries establertes. Lauto control, el respecte a les persones més febles, la consideració a tot el personal que treballa des dels diferents àmbits per a pal·liar els efectes danyosos de la Covid-19 i el seguiment de les recomanacions sanitàries farà que aconseguim guanyar la partida i que la pandèmia passe el més aviat.