L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 16 de setembre del 2020

16 DE SETEMBRE: 548 casos nous i 9 defuncions . 45 brots el dia d'avui



ACTUALITZACIÓ DE DADES 16 DE SETEMBRE

📌 548 NOUS casos positius PCR: 
 
- 45 en la província de Castelló
- 282 en la província d'Alacant
- 221 en la província de València

📌  Total casos confirmats per PCR: 33.192

📌 507 persones ingressades a dia d'avui:

- 57 en la província de Castelló, 7 pacients en UCI
- 152 en la província d' Alacant d'ells 29 en la UCI
- 298 en la província de València, 32 en UCI

📌 DEFUNCIONS: 9
 
- 1 en la província de Castelló
- 2 en la província d'Alacant
- 6 en la província de València

🔖 Total PCR + Test Ràpids realitzats: 979.320

📌 RESIDÈNCIES DE MAJORS
Hi ha casos positius en 73 centres.
 
 BROTS 
 
 

 Aclarim: Un menyspreu  als lectors i lectores de La Cotorra

Hi ha qui qualifica la informació que us oferim com a pamflet. Ni ens molesta ni ens lleva la son. Si que ens preocupa més que es  copie  l’actuació del PP,  que diu que som una publicació de fakes news. 

Lamentem el menyspreu als nostres lectors i lectores, a la seua intel·ligència, a la seua capacitat de discernir.  En dir que som un pamflet, es tracta als lectors com a persones no preparades, que no saben què lligen.

Nosaltres pensem tot el contrari: vostés saben que la nostra informació és contrastada i veraç i per això ens lligen. El  pamflet és falsedat i deformació, difamació i mentida, desinformació,  cosa que ací no trobaran. . 

Molesta que informem sobre Tavernes, i més que res que donem informació de la gestió municipal, de la política local, de l’Ajuntament. I molesta perquè la nostra informació deixa a les clares quins partits estan treballant pel poble.