L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 29 de setembre del 2020

Una catifa verda de nova gespa artificial cobreix el terreny de joc del Camp Municipal de Futbol

Després del treball efectuat al llarg de la setmana, el Camp Municipal de Futbol llueix el verd de la nova gespa, i cal pensar que en aquesta setmana que ve, els treballs almenys quan a la gespa, estiguen pràcticament acabats.

Aquests dies s'ha estat treballant en el marcatge del camp, quasi tot marcat tal com podem vore en les fotografies, amb les línies de delimitació de les distintes zones del camp segons les categories i les edats dels diferents equips que les usaran.

 

Després vindrà l'abocament del cautxú i de l'arena de sílice, amb la qual cosa la col·locació de la gespa artificial del  camp es podrà donar per acabada i es procedirà a la instal·lació de les porteries i banquetes dels equips.

El canvi de la gespa, i que siga una realitat per a la temporada que s'inicia el pròxim dia 18 d'octubre, ha estat possible gràcies al vot a favor que donaren Compromís, com a partit proposant, i Ciudadanos a la proposta presentada per l'alcalde Sergi Gonzàlez, de Compromís,  en el ple del passat mes de gener.