L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 17 de setembre del 2020

El valler Rafa Díez aconsegueix el 4rt i 6é al circuit "Gass74" de Villena


Rafa Díez "Rafeta" va aconseguir la 4rta posició en la 3era carrera del Campionat Motodes de Velocitat 2020 disputat a Villenes. En automàtiques 80cc, després d'eixir últim destacat al no arrancar la seua moto en l'eixida per culpa d'una fallada en el seu embragatge.  El jove valler va fer una de les seues remuntades que ens té acostumats des d'unes quantes carreres i, tot, amb un motor de 50cc.

El simater Basi Mangúan va ser 2n de carrera, el valler Rafa Díez 4rt, el gandià Isidro Tarraso 5é, l'oliver Vicente Rocher 6é i el simater JuanG Castelló el 7é.

 
En els cronometrats de 80gp marxes, Rafeta va ser penúltim en trencar en la seua moto l'eix de basculant i va ser impossible de reparar en perdre els casquets d'aquest. Per a la carrera, im amb una tasca d'equip, Basi Manguàn li va prestar la seua Yamaha Tz automàtica, amb la qual acabava de fer 2n una hora abans. 
 
Va ser un gran goig per a molts assistents veure al jove valler remuntant posicions fins a la 6na posició final amb una moto desconeguda per a ell, i amb la qual només acabava de donar 15 voltes que durava la carrera. Mirant els seus temps de carrera, aquests li haurien permés de guanyar la categoria d'automàtiques. 
 
 

La pròxima cita de Rafeta és el 20 setembre a Albaida a porta tancada. Bona sort són els nostres desitjos.
 
I el dia el 27, Rafeta estarà a Zuera (Saragossa) a córrer la copa Yamaha.  Molta sort i deixa ben alt el pavelló de Tavernes.