L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dissabte, 26 de setembre del 2020

El Camp Municipal de Futbol llueix ja el verd de la nova gespa artificial

Després del treball efectuat al llarg de la setmana, el Camp Municipal de Futbol llueix el verd de la nova gespa, i cal pensar que en aquesta setmana que ve, els treballs almenys quan a la gespa, estiguen pràcticament acabats.

Aquests dies s'ha estat treballant en el marcatge del camp, quasi tot marcat tal com podem vore en les fotografies, amb les línies de delimitació de les distintes zones del camp segons les categories i les edats dels diferents equips que les usaran.

 

Després vindrà l'abocament del cautxú i de l'arena de sílice, amb la qual cosa la col·locació de la gespa artificial del  camp es podrà donar per acabada i es procedirà a la instal·lació de les porteries i banquetes dels equips.