L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 19 de setembre del 2020

Tavernes participa en la Fira de les Comarques a València, enguany on-line per la Covid-19


Tavernes  participa en la Fira de les Comarques de València, una edició d'enguany que,  per les circumstàncies, se celebra del 18 al 20 de setembre de forma on-line. Això permet visitar i consultar les propostes turístiques que ofereix Tavernes a tan sols un clic. A més, també hi ha presents destinacions i empreses de la província de València.
 
L'edició d'enguany és entre el 18 al 20 de setembre de forma on-line i Tavernes es mostra com a una  localitat gran protagonista  perquè les opcions turístiques que ofereix  són incomparables, cas de les nostres muntanyes amb un traçat que permet la pràctica d’esports com el senderisme, el ràpel o l’espeleologia. També es pot ascendir per la via ferrata o passejar per les diferents sendes amb bicicleta o muntats a cavall.
 
 
Tavernes es troba en un emplaçament ideal, arropada per les dues muntanyes que la fan especial, la de les Creus i l’Ombria, i la platja que conformen un paisatge replet de dunes, ullals i un mar de tarongers que han estat refugi de l'home des del paleolític.
 
Una altra peça fonamental del patrimoni valler és la Cova Bolomor, on s'han trobat evidències que aquesta vall va ser habitada per l'home fa més de 250.000 anys. Els ibers, romans, àrabs i cristians també han deixat les seves petjades en el nostre territori.´
 
 
En definitiva, Tavernes és una ciutat meravellosa que els visitants de la fira on-line podran visitar i, si s'animen, gaudir després personalment realitzant els recorreguts gastronòmics, esportius, històrics i culturals.