L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 15 de setembre del 2020

Actes de celebració del dia de la patrona de Tavernes, la Divina Aurora.

 

Ahir per la vesprada, com es tradicional el dilluns de Festes del Poble, es va celebrar el dia dedicat a la patrona de Tavernes, la Divina Aurora, amb una missa i una processó claustral a l'església de Sant Pere, oberta pels sons tradicionals del tabalet i la dolçaina.

També ahir mateix, pel matí i en fer-se dia, en la mateixa parròquia de Sant Pere va tindre lloc el tradicional Rosari de l'Aurora.



 L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Sergi Gonzàlez, i regidors de l'Ajuntament que han representat tot el poble de Tavernes en aquest acte tradicional i històric que se celebra des de temps immemorials. L'organització ha estat a càrrec de l'Associació Divina Aurora.