L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 28 de setembre del 2020

L’alcalde Sergi González i la directora general de la Costa i del Mar, Ana Oñoro, mantindran una reunió telemàtica per tractar sobre la Goleta


L’alcalde de Tavernes, Sergi González, es reunirà telemàticament amb la directora general de la Costa i del Mar, Ana Oñoro, el pròxim dijous 1 d’octubre, per a trobar una solució a la problemàtica de la platja de la Goleta i reivindicar la necessitat de protegir la costa valenciana.

Sergi González ha manifestat que “el poble de Tavernes pot tindre la confiança que esgotarem totes les opcions disponibles perquè ens proporcionen la solució definitiva que necessitem”.

La reunió serà compartida amb els diferents alcaldes de municipis de la comarca de la Safor que estan afectats per les transgressions marines i alhora reclamar conjuntament mesures urgents per a protegir el litoral valencià davant la crescuda del nivell del mar i les fortes tempestes.

L’Ajuntament treballa decididament perquè arribe esta solució i el mateix Sergi González ja es va reunir setmanes arrere amb el subdirector general per a la Protecció de la Costa, Ángel Muñoz, per tal que es revisara la priorització de les actuacions en la costa valenciana, tot amb l’objectiu d’aplicar solucions al més prompte possible en la platja de la Goleta.