L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 15 de setembre del 2020

Treballs de poda aquest matí dels arbres de la carretera, a l'entrada de Tavernes.

L'Ajuntament de Tavernes a traves de l'empresa concessionària de manteniment de jardins i zones enjardinades ha procedit aquest mateix matí a efectuar tasques de poda en els grans arbres existents a la zona enjardinada que serveix d'entrada a la població.
 
 
 
Els operaris d'Agricultores de la Vega SA (AVSA) han procedit a una poda general dels arbres, retallant les branques de grandària que podien suposar un perill d'esgarrar-se pel seu pes i estat, i caure sobre la carretera en episodis de gran vents, com els que solen tindre en la tardor. Cosa que no seria la primera vegada que passa, amb el perill de provocar algun accident.
 
 
 
Els treballs s'han hagut de fer amb l'ajuda de maquinària, amb un braç elevador i cistella on es col·loquen els operaris per a tallar les branques que queien al terra per ser arreplegades per altres treballador. 
 
 
Tot el muntatge ha suposat alguna  retenció de minuts en el trànsit de vehicles de la carretera, res important, sobre tot en les primeres hores del matí. Les fotografies ens donen una idea del treball  efectuat.