L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 28 de setembre del 2020

Sense novetat a Tavernes i la Valldigna quan a dades Covid-19. L'Àrea Sanitària registra 17 contagis, les millors xifres de fa temps.


A les 13 hora ha actualitzat avui la Conselleria de Sanitat les dades de les poblacions valencianes i, com ja és pràctica habitual, ho ha fet amb les dades referides al passat divendres dia 25. Haurem, com també és pràctica habitual, a l'actualització de demà dimarts, per conéixer l'evolució del cap de setmana.
 
Mentrestant, les dades capturades del web municipal són les mateixes, que ja hem publicat i on només varia la data. 
 
Tavernes com ja vam dir continua amb un total de 24 casos actius PCR+14 dies de quarantena i un total d'infectats des que va començar la pandèmia de 95 infectats. 
 
Simat continua amb 2 persones infectades PCR+14 dies de quarantena i amb un total de 16 casos de contagi en el temps de tota la pandèmia.
 
Barx tampoc no ha variat les xifres: continua amb un total de 14 infectats des de l'inici de la pandèmia i 11 casos actius PCR+14 dies quarantena.
 
Benifairó continua sense cap infecció durant tota la pandèmia. 
 
La situació al Departament Sanitari de Gandia
 

 

I el mateix que hem dit a Tavernes i la Valldigna, hem de dir de la comarca: Les mateixes xifres que ja donarem i que són en resum 160 casos PCR+14 dies de pandèmia i un total de 1.149 persones infectades en tot el període de crisi.
 
Tanmateix, i segons les dedes que sol avançar l'Àrea de Salut de Gandia, abans de la seua inclusió en les dades del web de Conselleria de Sanitat, l'evolució de la pandèmia ha registrat els darrers dies les millors dades de les últimes setmanes.

Així, la Safor-Valldigna i les 10 poblacions de la Vall d'Albaida que hi ha incloses només registraren 17 nous casos positius entre divendres (4 casos) i dissabte (13 casos), mentre que  4 pacients van rebre l'alta mèdica en aquest dies. Actualment es duen a cap al voltant de 900 proves PCR per dia. 

I tampoc ens vam lliurar d'un brot en la comarca, en concret la Conselleria de Sanitat en va confirmar un de nou a Gandia, que ja en suma 16 en total, amb afecció de 3 persones.
 
També cal destacar que 7 pacients de l'hospital Francesc de Borja de Gandia han rebut l'alta hospitalària, i ara mateix només hi ha 7 persones infectades pel virus en planta. És la xifra més baixa de les últimes setmanes.