L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dijous, 17 de setembre del 2020

La Cultura és segura i necessària


 

La Cultura és segura... i necessària!!!
 
La Cultura ha demostrat ser una de les activitats més segures per a estar en l'espai públic. Només cal vore, per exemple, ací a Tavernes el Festival Sete Sois Sete Luas o els espectacles i actuacions des del Balcó de la Casa de la Cultura.
 
Els espectacles des que han pogut obrir les seues portes -amb el problema en termes de rendibilitat de la reducció d'aforaments-, han estat exemplars perquè s'han pres totes i més de les mesures necessàries per a garantir la seguretat de públic i professionals.
 
La Cultura és segura? Clar que sí.