L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 16 de setembre del 2020

Actualitzem les dades Covid-19 de Tavernes i comarca a dia d'avui, segons les xifres de Conselleria de Sanitat

 

La Conselleria de Sanitat acaba d'actualitzar les dades dels municipis valencians incloent les del passat dilluns. Com es pot observar sempre actualitza amb  les dades del "despús-ahir", i les del dilluns les tenim confirmades avui dimecres.

 No hi ha cap novetat respecte a les dades que publicarem ahir: a Tavernes hi ha un total de 82 persones que s'han infectat al llarg de tota la pandèmia, i ara tenim 24 persones PCR+14, o siga infectades i en quarantena. El nombre de defuncions, 13, es manté invariable des del maig.

La resta de poblacions de la Valldigna també presenta les mateixes dades que ahir:  Simat té actualment 14 infectats totals, però cap cas infectat en PCR+14 dies i 1 defunció. Benifairó es manté lliure de contagis i Barx, un total de 9 infectats durant tota la pandèmia, 7 persones PCR+14 i 0 defuncions.

Aclarim: Un menyspreu  als lectors i lectores de La Cotorra

Respecte a la informació que us oferim, ens qualifiquen que és  pamflet i de fake news. Ni ens molesta ni ens lleva la son. Si que ens preocupa més que es  copie  l’actuació del PP,  que diu som una publicació de fakes news. 

Lamentem el menyspreu fet als nostres lectors i lectores i a la seua intel·ligència, a la seua capacitat de discernir.  En dir que som un pamflet, se’ls diu als lectors que no estan preparats, que no saben què lligen.

Pensem tot al contrari: vostés saben que la nostra informació és contrastada i veraç. El  pamflet és falsedat i deformació, difamació i mentida, desinformació,  cosa que ací no trobaran. . 

Molesta que informem sobre Tavernes, i més que res que donem informació de la gestió municipal, de la política local, de l’Ajuntament, perquè la nostra informació deixa a les clares quins partits estan treballant pel poble.

 

Departament de Salut de Gandia

 

 

Igual que a Tavernes, la Conselleria de Sanitat continua oferint les mateixes dades però ara actualizades fins al dilluns. 

Així i tot, hem sabut que la valoració és que el departament de Salut de Gandia està bastant estable quan a contagis diaris, tot i que ahir en sumava 20 nous per proves PCR (no estan inclosos encara), i això implica que freguem els 900 infectats al departament ( la comarca Safor-Valldigna més 10 municipis de la Vall d'Albaida) des de l'acabament de l'estat d'alarma.

Es manténen 17 persones hospitalitzades, 15 en planta i 2 en UCI, i si parlem dels brots cal indicar que la Conselleria de Sanitat confirmavaa tres nous brots, 2 a Gandia amb 4 i 3 afectats d'origen social i laboral respectivament, i 1 brot a Potries d'origen social i 3 infectats.