L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 17 de setembre del 2020

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Senyor, senyor... Com està el pati!

 

 

Vol dir això que estan en contra dels actes religiosos del pròxim diumenge i per tant s’han de suspendre, a saber  la missa dedicada al Santíssim Crist abans de la Pujà i l’exposició a la porta del temple?  O això no és també un acte multitudinari?

Vol dir això que reneguen d'haver participat en l’acte de la “Baixà” i dels actes dedicats a la Divina Aurora on alguns dels partits firmants participaren? O és que l'acte de l'església Sant Pere no era un acte multitudinari?

Vol dir que ara reneguen d’haver pres la comunió durant la celebració de la missa i s’arrepenteixen? Demanaran disculpes al Poble per haver participat en aquell acte multitudinari religiós?

Actes de la Divina Autora.

 

Vol dir això que l’Ajuntament va actuar malament i hauria d'haver suspés  la celebració de l’aplec de les Corals del Poble per ser un acte multitudinari? 

Vol dir això que ara lamenten i reneguen d’haver estat en primera fila en el Concert de les Corals, i ocupar els llocs destinats a autoritats?

Vol dir això que donen l’esquena i deixen penjats a tot un sector productiu de músics, cantants, tècnics de so, de muntatge i seguretat, ara que necessiten més que mai el recolzament de les institucions i dels Ajuntaments?

Vol dir que rebutgen el moviment dels "perfils rojos" de facebook de solidaritat i ajuda amb els artistes i personal de la indústria de l'entretenimeni i esdeveniment/ música / pel·lícules que no tenen treball per culpa de la pandèmia?

La Cultura és segura

 Vol dir això que demanen la suspensió dels actes anunciats del cap de setmana en la plaça de l'escriptor Rafael Chirbes, tot i saber que tenen totes les mesures de seguretat, com control de l'aforament, temperatura i distància social?

Vol dir això que a partir d’ara ja no aniran mai més a felicitar el director de la Banda Simfònica i músics de la SIUM quan acabe un concert i el criticaran si se celebra per ser un acte multitudinari? 

Vol  dir això que  consideren que Tavernes és com Madrid, amb 1.300 contagis per 100.000 habitants?  Volen dir que l'Ajuntament celebra els actes sense garanties de cap classe?

Vol dir això que els tres partits recolzen el pensament ultradreta de Vox i del PP quan usen l'argument de la pandèmia per atacar el govern de Sánchez, i ací a Tavernes  ho fan amb el govern progressista  d’esquerra de Compromís-PSOE?

Actes de la Baixà

Vol  dir això que ens haurem d’acostumar a partir d’ara a vore com l’oli i l’aigua es mesclen sense problemes en la política local?

Vol dir això que a partir d'ara vorem com s'emblanquinen més encara les polítiques de la dreta local?

Vol dir això que volen usar la pandèmia i així ajudar al PP a  tapar la situació que viu en la política estatal. Necessiten ajuda?

Vol dir això que,  coherents amb la proposta, destinaran a les famílies necessitades els diners que els regidors i grup municipal cobren de l'Ajuntament  per indemnitzacions, dietes i despeses de funcionament del grup municipal? Per cert, quan farà public l'Ajuntament eixes dietes en el web com estan les dedicacions exclusives i personal de confiança?

Vol dir això que desconeixen que en estar contractats els actes, la rescissió unilateral per l'Ajuntament implica pagar l'actuació, tampoc anirien a la lluita de la Covid-19?

Vol dir això que quan diuen "des de l'Ajuntament, haurien de plantejar" i no "hauríem", indiquen a Tavernes que no es consideren Ajuntament i no pensen implicar-se en res de la gestió municipal com a regidors?