L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 8 de setembre del 2020

Tavernes suma 4 infectats el darrer dia i 1 Barx, mentre els casos al Departament de Gandia augmenten en 117 .

La Conselleria de Sanitat ha actualitzat aquest matí les dades de la Covid-19 als municipis valencians fins el passat diumenge (dia 6) i les dades no han estat bones al sumar Tavernes 4 nous contagiats, xifra que contrasta amb l'anterior actualització, quan manteníem les mateixes xifres en tota la setmana passada. 

Tavernes ha passat a hores d'ara a tindre un total de 69 persones infectades en el nostre terme municipal des de l'inici de la pandèmia, mentre que són 16 persones les infectades actives PCR+14 dies. Les defuncions es mantenen invariables des del mes de maig.

La dada positiva la trobem precisament en  el nombre de persones PCR+14, que amb 4 casos nous de contagis i mirant que ahir dilluns eren 14 PCR+14, la xifra d'avui hauria d'augmentar fins a 18, que no és el cas sinó els 16 que dóna Conselleria de Sanitat en el seu web, la qual cosa vol dir que 2 persones comptabilitzades ahir ja han superat la quarantena i estan guarides. 

La població de Barx ha vist incrementar en 1 infectades les seues dades, i ja en són 3 des del principi de la pandèmia, dels quals 2 es troben en el nivell PCR+14 dies de quarantena. Simat ha abaixat en un cas els infectats PCR+14 dies, és a dir, una persona està guarida i Benifairó continua sense cap de contagi.

 Departament de Gandia

 

 

La situació del Departament de Gandia segueix la tònica generalitzada d'increment de contagis, i el nombre total de contagiats, que ahir dilluns era de  813 persones, en l'actualització d'avui hem passat a 930, o siga 117 persones més.

Actualment el Departament sanitari de Gandia ( inclou la Safor-Valldigna i 10 municipis de la Vall d'Albaida) presenta un total de 402 casos PCR+14 dies,  i es manté el nombre de defuncions en 29. Amb les noves dades, l'Àrea de Salut de Gandia acumula 712 casos des de la fi de l'estat d'alarma i entrada en la nova normalitat.

Cal indicar que, a falta de l'actualització d'avui de brots, s'havien localitzat dos brots socials nous a Gandia, amb 4 i 3 persones afectades, i 1 brot a Oliva que implica 6 persones i és laboral.

L'Hospital Francesc de Borja atén a 14 persones ingressades per la Covid-19, un dels pacients en UCI.