L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 29 de setembre del 2020

El taller d’ocupació "Millorem l’entorn de Tavernes II" du a cap obres de pintura i manteniment al CEIP Sant Miquel

 

L’alumnat de l’escola taller "Millorem l’entorn de Tavernes II" ha començat un conjunt de treballs de manteniment, adequació i millora del centres escolars públics de Tavernes, que s'han iniciat pel CEIP Sant Miquel amb reformes d’obra i de pintura.

 

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat de la directora del col·legi, Dolors Sancho, ha visitat els treballs i s’ha interessat per les obres i per la formació que rep l’alumnat del taller d’ocupació. El seu director, David Escrihuela, la professora de pintura Maria Ángeles Muñoz i el professor d’obra, Javier Prades, han estat presents en la visita per a explicar les actuacions que duran a terme els alumnes del taller en el centre educatiu.

 

Entre aquestes s'han esmentat la reforma i reconstrucció de murs interiors i exteriors, la pintura de la zona de jocs infantil, les façanes exteriors i interiors dels aularis, i també les portes de pas, dels serveis i dels armaris. Unes futures actuacions serviran per a l’eliminació de la bancada interior del pati, millores en el menjador i per a pintar els banquets, tanques i el sòl, amb l'objectiu de renovar els jocs infantils que es troben pintats a terra.



L'alcalde, Sergi González, ha agrait  a l’alumnat i als professors del taller d’ocupació “l’esforç realitzat per a millorar els centres educatius de Tavernes, perquè molts alumnes i professors es veuen beneficiats del treball”.

Els treballs de millora en els centres educatius públics del municipi són l’eix principal del projecte "Millorem l’entorn de Tavernes II", amb l’objectiu de millorar i augmentar el benestar dels xiquets i xiquetes en el seu dia a dia en els centres i aules.

 

Les actuacions de millora al CEIP Sant Miquel i al CEIP Divina Aurora es completaran amb l’adequació i manteniment del CEIP Magraner i el CEIP Alfàndec, tasca que també durà a cap  l’alumnat del taller d’ocupació.