L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 18 de setembre del 2020

Tavernes suma 5 infectats més en un dia que 7 vallers/valleres superen la infecció. Barx incrementa 4 casos més


La Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades dels municipis valencians referides al dia 16 inclós, i en el cas de Tavernes hem sumat 5 infectats més.
 
Les persones infectades ara i en quarantena (PCR+14) són avui 22, cosa que representa un avanç de 7 casos menys respecte a les dades d'ahir, 24 infectats. Ho expliquem:  si se sumen els 5 nous infectats d'avui als que hi havia ahir, haurien de ser 29 totals, però el fet que la Conselleria de Sanitat indique que nomes hi ha ara 22 actius ens informa que 7 vallers/valleres han superat la infecció. El nombre de defuncions 13  es manté invariable des del maig.
 
Quan a la resta de poblacions de la Valldigna cal dir que empitjora la situació de Barx, que ha incrementat en 4 el nombre d'infectats i en té 11 actius PCR+14 dies, quan en les dades d'ahir nomes eren 7.


Simat no varia les dades: té actualment 14 infectats totals de pandèmia, però cap cas infectat en PCR+14 dies i 1 defunció. Benifairó es manté lliure de contagis.

 Departament de Salut de Gandia


La pandèmia del coronavirus continua incrementant el nombre de positius al Departament de Salut de la Safor, i ara suma un total de 1085 infectats total, la qual cosa comparativament amb les dades d'ahir, 1.053 infectats,  ens indica 32 nous contagiats.

Ara mateix hi ha 263 persones PCR+14,  infectades en quarantena, quan ahir eren 307 persones.  Igual que hem dit a Tavernes si sumem els 32 nous infectats als 307 d'ahir, hauriem de ser 339 els actuals, però la xifra de 264 que dóna la Conselleria de Sanitat ens diu que 75 persones han superat la infecció.

A l'Hospital de Gandia hi ha un total de 13 persones ingressades, i d'elles 2 en la UCI.