L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

divendres, 25 de setembre del 2020

Tavernes rebutja el darrer assassinat masclista amb concentracions davant l'Ajuntament i el Braç Treballador


L’Ajuntament de Tavernes ha mostrat avui el seu rebuig i condemna del darrer cas de violència masclista, l'assassinat d'una dona de la ciutat de València a mans de la seua parella, un fet que ha tornat a colpejar la nostra societat.

 Avui mateix, a les 12 del migdia, s'ha guardat un minut de silenci amb una concentració a la porta de l'edifici de l'Ajuntament en la qual ha participat l'alcalde, Sergi Gonzàlez, regidor, treballadors i veïns vallers, així com a les portes de l'edifici del Braç Treballador, tots amb la ferma voluntat de reafirmar el compromís d'institucions i societat per a  a lluitar contra esta xacra social.

La concentració silenciosa ha estat l'expressió de solidaritat amb la família de la víctima i el rebuig a qualsevol tipus de manifestació de violència contra la dona.