L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 15 de setembre del 2020

INFORMACIÓ IMPORTANT: Avui entra en vigor al País Valencià l'ampliació 21 dies més de les mesures antiCovid-19.


Avui entra en vigor la resolució de la Conselleria de Sanitat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) que, davant l'augment del nombre de casos diaris al País Valencià, àmplia en 21 dies les mesures preventives per la Covid-19.

Les mesures inicials van ser adoptades el 17 d'agost i afecta als casinos de joc, sales de bingo, salons de jocs, salons recreatius i locals específics d'apostes, que hauran de tancar no més tard de la una de la matinada.

Repassem resumides les mesures, les mateixes que publicàrem el passat 18 d'agost

▶️Es tanquen discoteques, sales de ball i bars de copes, amb o sense actuacions musicals en directe.

▶️Els establiments d'hostaleria i restauració. terrasses i bars o restaurant de platja, podran obrir fins a la 1 h i acollir reunions de 10 persones màxim. Obligació d'assegurar 1'5 metres entre taules o agrupament de taules, i tant dins com fora del local respectar-se la distància interpersonal de 1,5 m.

▶️No es podrà fumar en la via pública o en espai a l'aire lliure (inclou la platja)  quan no es puga respectar una distància mínima interpersonal d'almenys 2 metres, que s'aplica a qualsevol dispositiu d'inhalació de tabac, pipes d'aigua, pipes o assimilats, inclosos les cigarretes electròniques.

▶️En residències i centres sociosanitaris es realitzaran proves PCR a tots els nous ingressos i reingressos; es restringiran les visites a una hora al dia i a una persona per resident i es limitaran al màxim les eixides de les persones residents.

Segons indica la resolució, la traçabilitat dels casos al País Valencià no ha millorat en tres setmanes i s'ha produït un increment en el nombre de casos diaris, amb 586 rebrots i més de 3.000 afectats.

Aqueixa situació,  segons Sanitat, recomana el manteniment de les mesures preventives que s'amplien en 21 dies més.