L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 19 de setembre del 2020

Aquesta nit concert de "Cantants locals i SIUMTV" amb un aforament que ja està complet

 

La programació cultural preparada per la Regidoria de Cultura que dirigeix Encar Mifsud, de Compromís, ens ofereix avui a partir de les 20 hores un concert amb la participació de cantants locals amb la banda de la Societat Musical.

La mateix regidora Encar Mifsud ha avisat que l'aforament de l'espectacle està complet. Cal recordar que per tal de poder complir les recomanacions sanitàries i de seguretat, hi havia un inscripció a tots aquests espectacles de la plaça Rafael Chirbes, tal com vam publicar.

Encar Mifsud ha recordat que "estem en una situació excepcional i hem de tindre un control molt seriós en les mesures que se'ns indiquen i per tant no es pot ampliar el número de cadires. Ens sap greu per la gent que s'ha quedar sense lloc però tal i com es va indicar, l'aforament és limitat".

La responsable de Cultura i Festes ha expressat el seu desig que aquesta situació "passe prompte i poder fer un concert d'aquestes característiques sense límit de públic".