L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dimecres, 16 de setembre del 2020

L'Escola d'Adults Bolomor obri la matrícula per al curs 2020-2021: Tota la informació


L’Escola d’Adults Bolomor té oberta la matrícula per al 2020/21 amb una nombrosa oferta educativa per a les persones adultes. Els termini de matrícula són diferents segons siguen veïns empadronats a Tavernes o de fora. Cal llegir bé les instruccions del cartell per conéixer tots els detalls, cursos, horaris i lloc de matrícula.

Una vegada amb el curs començat, la matrícula de les places vacants s’haurà de formalitzar al Col·legi Alfàndec, com s'indica en el cartell.