L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dimecres, 16 de setembre del 2020

INFORMACIÓ INTERESSANT: Protocols actualitzats de "Protecció i Prevencio" i de "Gestió de Casos" de la Covid-19 en Centres Educatius


La Conselleria d'Educació redacta i comunica diversos protocols amb la col·laboració dels experts en diferents àmbits on s'estableixen mecanismes de protecció i de prevenció, i també de gestió, per  a coneixement de tota la comunitat educativa davant algun possible cas de Covid-19.

 

Sabem de la preocupació de les comunitats educatives del poble, i també dels veïns i veïnes en general,  amb  la tornada als centres,  donat que tots tenim un familiar en edat educativa, siga del nivell que siga, i és per això que sempre des de la voluntat i interés en informar,  us oferim els dos enllaços als protocols vigents perquè els interessats els descarregueu i llegiu detingudament. 

 

Enllaços


Protocol de Gestió de Casos 


Aclarim: Un menyspreu  als lectors i lectores de La Cotorra

Respecte a la informació que us oferim, ens qualifiquen que és  pamflet i de fake news. Ni ens molesta ni ens lleva la son. Si que ens preocupa més que es  copie  l’actuació del PP,  que diu som una publicació de fakes news. 

Lamentem el menyspreu fet als nostres lectors i lectores i a la seua intel·ligència, a la seua capacitat de discernir.  En dir que som un pamflet, se’ls diu als lectors que no estan preparats, que no saben què lligen.

Pensem tot al contrari: vostés saben que la nostra informació és contrastada i veraç. El  pamflet és falsedat i deformació, difamació i mentida, desinformació,  cosa que ací no trobaran. . 

Molesta que informem sobre Tavernes, i més que res que donem informació de la gestió municipal, de la política local, de l’Ajuntament, perquè la nostra informació deixa a les clares quins partits estan treballant pel poble.