L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 14 de setembre del 2020

Igual infectats a Tavernes a l'espera de l'actualització de dimarts. El departament de Gandia incrementa els positius


Tavernes no ha variat cap dada de la Covid-19 des de l'actualització del passat divendres. La darrera actualització de la Conselleria de Sanitat, que és d'avui mateix dia 14 a les 15 hores, ens oferix les dades dels municipis fins el divendres dia 11 inclosos, com es pot comprovar en la captura de dalt.
 
Caldrà esperar a les dades actualitzades de demà dimarts, que serà quan la Conselleria de Sanitat publique les dades del cap de setmana, principalment les del dissabte i diumenge.

Tavernes manté per tant el total de 73 persones infectades en el nostre terme municipal des de l'inici de la pandèmia, i les 18 persones infectades actives PCR+14 dies en quarantena. Les defuncions es mantenen invariables des del mes de maig.
 
Quan a la resta de poblacions de la Valldigna, igual que a Tavernes continuen vigents les dades del passat divendres, que ja eren exactament iguals que les del passat dimarts.
 
 Departament de Gandia 


El departament de Gandia augmenta en infectats, com expliquem tot seguit. No obstant, cal dir primer que res que, igual que Tavernes, la Conselleria de Sanitat no ha actualitzat les dades del web i manté les de divendres: 984 persones infectades durant tot el temps de pandèmia, 358 casos PCR+14 dies i les 29 defuncions totals. 

Les dades del nostre departament no milloren i les proves PCR de Salut Pública de Gandia dutes a cap fins ahir, 13 de setembre, i que s'han donat a conéixer, indiquen que divendres vam sumar 30 nous contagis;  el dissabte van ser 20 i ahir, diumenge, van ser 33, és a dir, 83 nous contagis des del divendres. Aquestes dades se sumaran al web  amb tota seguretat demà dimarts.
 
Actualment i després de 6 altes mèdiques a l'Hospital Francesc de Borja, hi ha 17 hospitalitzats, dels quals 3 estan ingressats en UCI.