L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 8 de setembre del 2020

El curs escolar s'inicia a Tavernes amb normalitat


El curs escolar s’iniciava a Tavernes amb completa normalitat, tal com havia anunciat i organitzat cadascun dels centre i sense cap tipus d’incidència. Cal exceptuar, per la circumstancia ja sabuda,  l’ajornament uns dies de l’entrada del cicle infantil del CEIP Alfàndec, que afecta els alumnes entre 3 i 5 anys.

La regidora d’Educació de Tavernes, Anna Bellver, ens confirmava ahir aquesta situació després d'haver estat en contacte permanent amb els directors dels centres vallers per assegurar-se que la tornada a les classes s’efectuava sense cap novetat i amb completa normalitat i poder atendre des de l'Ajuntament qualsevol problema.

Els sis centres vallers (4 públics i 2 concertats) han organitzat les entrades de manera esglaonada, segons classes i nivells. Els centres que disposen de varies portes d’accessos han efectuat una distribució de les portes d’entrada segons els cursos, de manera que es pretén siga la norma a seguir tot al llarg del curs, sempre amb l’objectiu de poder mantindre les distàncies de seguretat i evitar les aglomeracions,  seguint els protocols indicats des de sanitat.

Igualment les eixides s’han establerts per classes amb intervals de minuts al voltant de les 13 hores, l’hora oficial, i eixa menuda diferència en minuts en l’eixida al igual que l’entrada busca evitar aglomeracions.  Hi ha centres que han assignat en els accessos  un punt concret per cada curs perquè els familiars esperen allí els seus menuts.

Cal per tants que els familiars que vagen a arreplegar els alumnes, seguesquen les normes que ha informat cada centre perquè l’objectiu no és altre que una millora organitzativa que sempre beneficiarà a tots els membres de la comunitat educativa i la salut dels alumnes i familiars.

 


La Conselleria d'Educació ha posat a l'abast de tota la comunitat educativa valenciana, un nou número d’atenció telefònica que pretén donar resposta a les preguntes relacionades amb aquest atípic inici de curs.

Us animem a utilitzar aquest recurs telefonant al 900 300 555