L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 23 de setembre del 2020

L'Ajuntament convenia amb Càritas Interparroquial l'aportació de 5.000 euros més per ajudar a famílies necessitades

 

L’Ajuntament de Tavernes ha signat un conveni extraordinari amb Càritas Interparroquial Tavernes per a dotar l’associació amb una aportació econòmica de 5.000 euros addicionals als 11.000 euros assignats  en el conveni ordinari. L'objectiu és donar suport a l'ONG en la gran tasca humanitària i social que realitzen al municipi, tasca que s'ha vist multiplicada els darrers mesos per la pandèmia de la COVID-19.

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, han agraït la dedicació desinteressada dels membres de Càritas Tavernes i han destacat l’esforç realitzat des del confinament per a pal·liar les desigualtats, agreujades per la situació sanitària actual.

Recordem que durant els mesos de confinament, Càritas va atendre al voltant de 170 famílies més vulnerables a les quals va repartir vora 7.000 quilos de menjar, majorment productes bàsics. Així mateix van col·laborar amb altres entitats locals com la Regidoria de Serveis Socials, Creu Roja, la Policia Local o la Guàrdia Civil per tal de coordinar el servei assistencial que va facilitar arribar a tota la població.