L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 16 de setembre del 2020

"Rayden", "Carlos Sadness" i "Nuc" en concert al pavelló multiusos el dissabte dia 19



Dos dels concerts previstos en el cicle denominat "Amores de Verano" que s'havia de celebrar el passat agost a la platja de Tavernes, el corresponents als artistes "Rayden" i "Carlos Sadness"  se celebraran el pròxim dissabte 19 i divendres 25 de setembre, d'India Martínez al pavelló multiusos del Vergeret. En aquesta ocasió estaran acompanyats pel grup "Nuc"
 
El pavelló tindrà un aforament màxim de 400 persones, totes assegudes, amb ús obligatori de la mascareta, control de temperatura i distància social. A més a més, i com podeu vore en el cartell, es limita el temps de cadascuna de les actuacions en un concert que començarà a les 21 hores del dissabte i té com a hora d'acabament les 00:45 del diumenge.

El regidor responsable de Festivals, Josep Llàcer, de Compromís, en informar de l'esdeveniment ha recordat que " de la mà dels promotors del Festival Mediterrània s'havia programat un cicle de concerts amb aforament limitat i tots sentats, anomenat "Amores de verano", amb artistes i cantants de primer nivell a mode de circuit a Benidorm, València i Tavernes.  L'augment dels contagis ens va portar a suspendre o ajornar els concerts previstos a la platja el mes d'agost"
 
El regidor ha assenyalat que s'acompleixen així les obligacions contractuals dels concerts, i el concert se celebrarà complint tota la normativa sanitària i de prevenció, dins de les Festes del Poble, el dissabte dia 19 al pavelló multiusos.
 
Josep Llàcer ha recordat que quan es va alçar l'estat d'alarma, el govern de Compromís de l'Ajuntament va fer una aposta decidida per reactivar l'economia, la música i la cultura, sempre complint i garantint la seguretat i mesures sanitàries en vigor" i així es van programar concerts des del "Balcó de la Casa de la Cultura" que han estat un gran èxit.

Després de l'experiència, i demostrar al llarg de l'estiu que es podien realitzar activitats culturals i musicals de manera segura, el nou govern Compromís-PSOE ha recolzat activitats culturals en Festes del Poble, algunes de les quals ja s'han celebrat a la Plaça de l'Escriptor Rafael Chirbes, altres estan programades el pròxim cap de setmana, i ara s'anuncien aquests concerts amb un evident recolzament al sector que genera molts llocs de treball i del què viuen moltes famílies.

 

Aclarim: Un menyspreu  als lectors i lectores de La Cotorra

Hi ha qui qualifica la informació que us oferim com a pamflet. Ni ens molesta ni ens lleva la son. Si que ens preocupa més que es  copie  l’actuació del PP,  que diu que som una publicació de fakes news. 

Lamentem el menyspreu als nostres lectors i lectores, a la seua intel·ligència, a la seua capacitat de discernir.  En dir que som un pamflet, es tracta als lectors com a persones no preparades, que no saben què lligen.

Nosaltres pensem tot el contrari: vostés saben que la nostra informació és contrastada i veraç i per això ens lligen. El  pamflet és falsedat i deformació, difamació i mentida, desinformació,  cosa que ací no trobaran. . 

Molesta que informem sobre Tavernes, i més que res que donem informació de la gestió municipal, de la política local, de l’Ajuntament. I molesta perquè la nostra informació deixa a les clares quins partits estan treballant pel poble.
 
 
 
 
 
.