L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 19 de setembre del 2020

L'edifici de l'Ajuntament en roig en solidaritat amb el moviment "Alerta Roja" del món de la Cultura

 

L’Ajuntament de Tavernes, amb la il·luminació en roig que llueix aquests dies la façana de l’edifici consistorial, fa palés el recolzament al moviment “Alerta Vermella”, el moviment del sector d'esdeveniments i espectacles es reivindicava i demanava un tracte just des de les administracions, i que per no poder treballar, es caiga del tot un sector que fa ja sis mesos que no treballa amb normalitat, ni ho fan tots tampoc.

El recolzament s’ha demostrat també amb la programació preparada pel govern municipal de Compromís-POSE de diversos esdeveniments culturals al llarg de l’estiu i ara, en aquesta setmana atípica que ha estat les Festes del Poble, pràcticament sense actes oficials, excepte la programació cultural organitzada en la Plaça de la Casa de la Cultura i el concert en el pavelló multiusos. Sempre amb estrictes mesures de seguretat i compliment de totes les normes sanitàries i de seguretat.

Com s’apunta des del sector en moltes de les seues manifestacions en premsa, no té massa sentit poder anar al bar amb els amics o a un restaurant a sopar, o fer celebracions familiars, entre altres,  i que no es puga gaudir de musica en directe, en espais perfectament habilitats per a l’esdeveniment, espaiant les cadires i reduint l’aforament, a més d’aplicar estrictament les mesures de seguretat. I ací remarquen que en els centenars i centenars d’esdeveniments fets a tot arreu de la geografia espanyola no hi ha hagut cap cas de contagi.

I és que sense Cultura no hi futur, i en aquest moment també cal molta Cultura com a mitjà i ajuda en la lluita contra la Covid-19.