L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.933
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 38.647

dissabte, 26 de setembre del 2020

El valler i catedràtic de la UV, Vicente Martínez Tur, elegit president de la International Association of Applied Psychology


El catedràtic de la Universitat de València (UV), el valler Vicente Martínez Tur, ha estat elegit president electe de la International Association of Applied Psychology (Divisió 1), una associació científica que compleix en 2020 cent anys d'història i que agrupa investigadors i professionals de la psicologia aplicada de tot el món, amb una gran reputació internacional.

El professor Martínez Tur és membre de IDOCAL (Institut d'Investigació de Psicologia dels RH, Desenvolupament Organitzacional i Qualitat de la Vida Laboral) i dirigeix el Màster Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans (València).

Vicente Martínez-Tur ha publicat nombrosos estudis d'investigació en llibres i revistes científiques internacionals. Coordina diversos projectes d'investigació sobre l'impacte dels processos de l'organització i el treball (justícia, clima, treball emocional) en les reaccions externes dels clients (satisfacció, qualitat de vida). El professor Martínez-Tur també està interessat en la investigació de relacions intergrupals. Un dels seus principals contextos d'investigació és el sector de serveis per a persones amb discapacitat intel·lectual i els processos i intervencions per a millorar la qualitat de vida dels usuaris del servei. 

 Segons UVnotícies