L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 de setembre del 2020

Costes vol establir una franja de protecció a la Goleta amb l'abocament de 20.000 metres cúbics.


Costes va iniciar ahir una actuació d’urgència a la Goleta,  inicialment no prevista, i que ha estat fruit de les gestions efectuades per l'alcalde Sergi González, de Compromís, que havia demanat una actuació d''urgència després de l’afecció patida per la platja en el temporal del final d'agost. 
 

Cal indicar que l’actuació té més que res un caràcter preventiu i l’aportació d’arena no es fa, amb una temporada estival quasi acabada, perquè els estiuejant gaudesquen unes setmanes de millor platja, sinó que la mesura pretén establir una franja d’arena que servesca de protecció davant nous temporals de tardor o hivern.

 

Fa uns dies l'alcalde Sergi Gonzàlez  ens comentava que havia estat efectuant gestions davant de responsables de Costes, primer per conéixer la previsió d'actuació de l’entitat estatal en les nostres platges,  i fer-los vore que calia una actuació pensant més que res en la situació de la platja de cara a les pròximes estacions de l’any, normalment més complicades quan a temporals. 

Al final, s'ha aconseguit una reposició d'arena que construesca una franja d'arena amb l’abocament dels previstos 20.000 metres cúbics d’arena i que ha implicat firmar un contracte per procediment d'urgència sobre els 120.000 euros.