L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.471
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 63.523

dijous, 10 de setembre de 2020

Actuació del taller de jardineria "Et Formem" a l'Avinguda de MaltaL’alumnat de l’especialitat de jardineria del Taller “Et Formem” ha finalitzat l’actuació  en la zona enjardinada de l’Avinguda de Malta.


Els treballs de manteniment i millora han anivellat el terreny per tal d’eliminar els badalls i s’ha instal·lat un malla per evitar el creixement de males herbes. Després ha esta coberta amb diferents àrids (grava groga, bolo blanc i picó volcànic de colors roig i morat) formant sanefes i per evitar que els àrids es barregen, s’han col·locat separadors flexibles de material plàstic.

 

El treball s’ha finalitzat amb la confecció d’unes menudes rocalles en cadascuna de les jardineres, on s’han plantat cactus, aloes i raïm de pastor. La selecció d’aquestes plantes s’ha fet atenent a que puguen suportar una sequera prolongada i també pensant en permetre un estalvi, tant en la instal·lació del reg com en la despesa de l’aigua.

 

Cap comentari: