L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

divendres, 25 de setembre del 2020

La vallera Àngels Bixquert nomenada directora general de Justícia

 

El ple del Consell ha aprovat avui divendres el nomenament de la vallera Àngels Bixquert Sanz com a nova directora general de Justícia, càrrec en el qual substitueix a Bárbara López, que va deixar el càrrec el passat agost.

Àngels Bixquert és lletrada de l'Administració de Justícia i porta tres anys treballant en la Conselleria de Justícia i entre la seua comesa principal estarà la dotació tècnica i materials a uns jutjats valencians que arrosseguen actualment 12.000 causes pendents de l'any passat i prop de 20.000 judicis suspesos per la crisi de la Còvid-19.

Una tasca que Àngels Bixquert, coneixent la seua capacitat de treball, estem segurs que se'n va a reeixir. 

La nostra enhorabona a Àngels Bixquert, que fem també extensiva a tota la família.

Foto del perfil de facebook d'Àngels Bixquert