L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 20 de setembre del 2020

La ràpida i efectiva actuació de les forces de seguretat controla i extingeix un incendi al Portijol


Aquesta vesprada sobre les 17'30 hores aproximadament s'ha declarat un incendi en la zona del Portijol, en el camí que du cap a Tavernes quan deixes la carretera nacional. 

La ràpida intervenció de la Policia Local de Tavernes, que en vore el fum ha donat l'avís als bombers i mitjans aeris els quals s'han desplaçat immediatament al lloc,  han evitat la propagació de l'incendi.

Un avió  del servei contra incendis forestals de la Generalitat s'ha dirigit al punt del foc i, amb una passada sobre les flames, ha deixat caure el producte especial que apaga el foc, una acció que ha estat completada pel treball de bombers. En aquest moment el foc està controlat i pràcticament extingit.

La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, que ha informat en el seu facebook del succeït, ha donat les gràcies a la  Policia Local de Tavernes, als bombers i als mitjans aeris per la rapidesa en actuar i control  de l'incendi, agraïment al quals ens unim.