L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 22 de setembre del 2020

Tavernes suma 4 infectats i Barx i Simat 1 cadascun. El departament suma 19 infeccions i 1 defunció, tot segons dades de Sanitat


L'actualització de dades d'avui de la Conselleria de Sanitat, amb la inclusió de tot el passat cap de setmana, diumenge inclós, aporten un increment de les infeccions a les poblacions de la Valldigna, on només Benifairó es manté amb la invariabilitat del 0 (zero) en tots els paràmetres des del principi de la pandèmia. I que continue!
 
Tavernes passa a tindre globalment 91 infectats, quan en tenia 87. Incrementa en 4 les persones infectades,  fet que podem considerar està dins de la lògica després que es confirmara el passat cap de setmana un brot de 3 persones.
 
Tavernes tanmateix manté en 22 persones les persones PCR+14 dies que ja teníem en  l'anterior actualització. Això vol dir que, en mantindre's el mateix nombre i no augmentar en els 4 infectats nous  indicats, també altres 4 persones han passat a estar curades. Continua en 13 la xifra de defuncions, invariable des de maig.

Quan a Barx augmenta a 14 els infectats, n'augmenta 1, però manté els 11 actius PCR+14 anteriors, cosa que implica 1 persona curada. Simat augmenta en 1 persona la infecció i passa a tindre 1 persona PCR+14.
 

 Departament de Gandia

 

Avui la notícia trista del Departament de Gandia és una persona que ha mort a causa del coronavirus. Es la tercera defunció oficial per COVID-19 a la Safor des que es decretara la fi de l'estat d'alarma. Es tracta de l'ú9nica persona ingressada a la UCI de l'hospital comarcal Francesc de Borja, on ara hi ha 13 persones ingressades en planta.

Quant a l'actualització d'avui i que hi ha en la captura, tenim un total d'infectats en la comarca de 1.104 persones, això vol dir que en el cap de setmana hem sumat 19 infectats, mentre  que les persones que continuen amb PCR+14 dies son 166, la qual cosa ens diu que  respecte a l'anterior, són 86 les persones que s'haurien curat des de la darrer actualització.

L'Àrea de Salut de Gandia ha indicat que ahir dilluns es detectaven 11 casos positius detectats per proves PCR, un descens importants però una ajuda més al vora miler de persones afectades en la comarca des de la fia de l'alarma sanitària.