L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 11 de setembre del 2020

Tavernes suma 4 infectats en l'actualització d'avui. El Departament de Gandia suma 54 casos més.



La darrera actualització de la  Conselleria de Sanitat de les dades dels municipis ens ha donat a conéixer que Tavernes ha sumat 4 infectats més per prova PCR des de la darrer publicació del dia 8, dimarts.

Tavernes ha passat a hores d'ara a tindre un total de 73 persones infectades en el nostre terme municipal des de l'inici de la pandèmia, mentre que ara mateix són 18 persones les infectades actives PCR+14 dies quarantena. Les defuncions es mantenen invariables des del mes de maig.
 
La dada positiva està en les persones PCR+14, perquè amb 4 casos nous de contagis i mirant que la darrer actualització de dimarts n'eren 16 en eixe apartat, en sumar els 4 d'avui divendres havien de ser 20 persones les PCR+14, i si són 18 , com indica la Conselleria de Sanitat en el seu web, vol dir que 2 persones més han superat la quarantena i estan guarides. 
 
Quan a la resta de poblacions de la Valldigna, continuen les mateixes dades que el passat dimarts.
 
 Departament de Gandia
 


La situació del Departament de Gandia segueix la tònica d'increment de contagis, i el nombre total de contagiats, que el passat dimarts era de 930 persones, avui divendres ha passat a ser 984, o siga 54 persones més.

Actualment el Departament sanitari de Gandia (inclou la Safor-Valldigna i 10 municipis de la Vall d'Albaida) presenta un total de 358 casos PCR+14 dies,  quan el passat dimarts eren de 402 PCR+14. Si tenim en compte l'augment d'avui, haurien de ser 456 persones, però les dades de Conselleria indiquen només 358 PCR+14, cosa que significa que un total de 98 persones de l'anterior recompte de dimarts estan guarides. 

Recordem que la pandèmia fa 6 mesos que ens afecta amb un total de 984 persones infectades,782 des de la nova normalitat.

Cal indicar que, a poc a poc augmenta la pressió hospitalària, i amb 2 nous ingressos són 20 persones les que hi ha a l'Hospital Sant Frances de Borja, 1 persona en UCI però des de fa setmanes.