L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 18 de setembre del 2020

El canvi de gespa del Camp de Futbol està molt avançada després de 10 dies de treball

 

Les obres del canvi de gespa del Camp Municipal avancen a bona marxa i possiblement a partir del dilluns s’inicie la col·locació de la nova gespa. Ja es veuen els primers rotllos en el camp.

 

Els treballs al llarg de la setmana han servit per arrancar tota la gespa antiga, separar el cautxú de l’arena de sílice i allò que és important comprovar l’anivellament del camp per tal d’evitar en un futur bassals o altres problemes. 

 

Així s’han efectuat proves, s’ha comprovat l’anivellament, i dins d’aquestes tasques com podeu vore a les fotografies, s’han arrancat les arrels que començaven a afectar el terrenys en la zona sud del camp i  s’ha reparat. Son les taques blanques que es poden vore apreciar.

 

Sembla bastant clar que el canvi de gespa s’acabarà dins del termini previst d’un mes (ara porten 10 dies de treball) i la temporada 2020-21 els equips de futbol de Tavernes, des de la UE Tavernes fins als futbolistes més menuts en edat, podrà gaudir d’unes noves instal·lacions

 

El canvi de gespa que ara es veu ja majorment com una realitat, ha hagut de passar per distints avatars polítics, iniciats en el plenari de novembre del 2019 quan tota l’oposició (PP, PSOE, Cs, Esquerra) va rebutjar la proposta d'executar el canvi.  

 

"Sentada" de protesta dels equips

El posicionament en contra d’aquests partits va propiciar “sentadas” de protesta dels equips locals. Finalment, CS ho va reconsiderar i en un plenari posterior votava el projecte presentat per Compromís. El vot Compromís-Cs a favor del canvi de gespa desencallava la proposta, que ara avança fins a l’acabament.