L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 1 de setembre del 2020

Tavernes suma 2 infectats i 1 a Simat i Barx en cap de setmana. El Departament de Gandia en suma 26 casos i 3 nous brots

La Conselleria de Sanitat, seguint el seu costum, ha actualitzat avui dimarts les dades de les poblacions valencians, que suma els resultats de les proves PCR efectuades el cap de setmana i fins ahir, dilluns 31 d'agost. 

Tavernes, com es pot apreciar en la captura del web de Conselleria, suma 2 nous infectats: dels 55 globals d'ahir em passat als 57,  i ara són 7 persones les contagiades els darrers 14 dies. Els resultats d'ahir ens indicaven que eren 6 els contagiats per PCR+14 dies, amb la qual cosa podríem pensar que la suma estaria mal feta (6+2= 8 PCR +14 dies, i no 7 com diu la captura), però hem de pensar que un d'aquest 5 d'ahir ja ha superat el període de 14 dies. 

Tenim 2 nous contagiats, però cap brot a la nostra ciutat (toquem ferro). Les defuncions no varien, 13 que ja foren comptabilitzats el passat mes maig.

Quan a Simat hem de dir que ha sumat 1 infectat, i ara en són 2 PCR+ 14 dies amb un total acumulat de 14 persones i 1 mort  en tota la pandèmia.

També Barx, que feia setmanes que no tenia cap novetat, ha sumat 1 infectat PCR+14 dies i 2 en la suma total. Barx no ha tingut cap defunció.

Només Benifairó continua en 0 en els tres apartats, sense cap infecció des de l'inici de la pandèmia.

 

El Departament de Gandia: 26 contagis diumenge i dilluns i tres brots

 


El Departament de Salut de Gandia segueix amb la tendència a l'alça de les infeccions, i segons ha confirmat Sanitat Pública entre diumenge i ahir dilluns s'han comptat 26 casos positius per prova PCR

Ara mateix el departament suma un total de 242 infectats en els darrers 14 dies, amb la qual cosa tenim un total de 517 infectats des del final de l'estat d'alarma, però 697 infectats des de l'inici de la pandèmia. El nombre de defuncions és de 29.

La Conselleria de Sanitat ha confirmat nous brots, dos a Gandia ai a Ròtova. El primer de Gandia afecta 4 persones i és d'origen laboral, mentre el segon són 3 persones les afectades i és de caràcter social. A Ròtova són 4 les persones en àmbit social i familiar.

Quan a la situació hospitalària, el total d'ingressat és de 6 persones, tots en planta. Dels 517 infectats des del final de l'estat d'alarma, s'han donat d'alta a 270 persones i 247 positius estan actius.