L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 17 de setembre del 2020

Mònica Palomares, regidora i professional de la Sanitat: "l'Ajuntament no té autorització per a donar xifres. Sanitat Pública és qui controla la pandèmia"


La regidora de Sanitat de Tavernes, Mònica Palomares, de Compromís, manté reunions de forma telemàtica i a sovint amb els responsables de Salut pública de Gandia junt altres regidors i regidores de la Safor per tal d'intercanviar experiències sobre la pandèmia i posar damunt la taula les inquietuds de cada municipi.

La regidora de Compromís ha confirmat la realització d’aquestes reunions des de l'inici de la pandèmia per coordinar amb els Ajuntaments la informació que reben sobre protocols i actuacions. “Els municipis que hem participat en aquestes converses valoren molt positivament mantenir aquest contacte amb l'òrgan que està al càrrec d'aquesta situació de pandèmia i així els podem traslladar i resoldre els dubtes sobre com actuar en cada moment”.

Mònica Palomares  ha ofert una exhaustiva informació també basada en la seua experiència com  a professional de la Sanitat en el seu perfil de Facebook, on ha assenyalat que des de l'Àrea de Salut de Gandia reben l’advertiment sobre la complicada situació de la comarca a conseqüència dels contagis d'origen social i familiar. 

Així manifestava: “Les indicacions de Salut Pública són molt clares. No és l'important els nombres de casos, perquè molts d'ells són asimptomàtics, sinó que l'important és extremar les precaucions, reduint les reunions i contactes tot el que es puga i complir amb les restriccions de prevenció enfront de la COVID-19, com l'ús obligatori de mascareta, higiene de mans, distància social i evitar reunions de més de 10 persones”.

 

Mònica Palomares, sanitari a l’Hospital de la Ribera, ha volgut deixar ben clar i informar a la ciutadania que “com Ajuntament no tenim autorització per donar xifres, més enllà de les que publica Conselleria. El que sí que estem fent és oferir la nostra completa col·laboració a Salut Pública i al nostre Centre de Salut per tal de combatre aquesta epidèmia de forma unida i coordinada”.   

La regidora de Sanitat vallera encara va més enllà en l'explicació a Facebook, potser com a resposta a tants comentaris en les xarxes : “No ens cansarem de dir que l'evolució de la pandèmia és gestionada i controlada pel personal de Sanitat i Salut Pública”,excloent l'ajuntament d’aquesta gestió i de publicitar dades.

La regidora remarca que, des del govern de l’Ajuntament “ estem fent tot el que està al nostre abast per vetlar perquè es complisquen les condicions de seguretat als espais públics indicades pel Govern nacional".

Mònica Palomares ha assenyalat que, com a professional de la sanitat, l’Ajuntament i ella mateix valoren molt positivament el treball en xarxa que realitzen Salut Pública i el Centre de Salut de Tavernes. “Ens dóna tranquil·litat, el permanent contacte, el seguiment i evolució de la pandèmia que coordinen els dos centres” ha conclós.

 

Aclarim: Un menyspreu  als lectors i lectores de La Cotorra

Hi ha qui qualifica la informació que us oferim com a pamflet. Ni ens molesta ni ens lleva la son. Si que ens preocupa més que es  copie  l’actuació del PP,  que diu que som una publicació de fakes news. 

Lamentem el menyspreu als nostres lectors i lectores, a la seua intel·ligència, a la seua capacitat de discernir.  En dir que som un pamflet, es tracta als lectors com a persones no preparades, que no saben què lligen.

Nosaltres pensem tot el contrari: vostés saben que la nostra informació és contrastada i veraç i per això ens lligen. El  pamflet és falsedat i deformació, difamació i mentida, desinformació,  cosa que ací no trobaran. . 

Molesta que informem sobre Tavernes, i més que res que donem informació de la gestió municipal, de la política local, de l’Ajuntament. I molesta perquè la nostra informació deixa a les clares quins partits estan treballant pel poble.