L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 17 de setembre del 2020

L’Ajuntament executa treballs de millora al CEIP Divina Aurora. Les millora es faran també als altres centres públics.


L’Ajuntament de Tavernes, a través del projecte ‘Millorem l’entorn de Tavernes II’ impulsat pel taller "LABORA" ha realitza treballs d’adequació i millora en el CEIP Divina Aurora, durant els últims mesos, consistents en treballs d’obra, de pintura al pati i a la façana del centre, i d’impermeabilització dels sostres d’algunes aules 
 
 
L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora d’Educació, Anna Bellver, acompanyats del director del col·legi, Josep Vallés, han comprovat de primera mà les millores realitzades en el centre educatiu.
 
En concret, la visita al CEIP Divina Aurora, ha permés comprovar obres d’adequació a l’interior del centre, s’han pintat els sostres d’algunes aules, despatxos i la cuina, així com les parets, baranes, bancs del pati i la façana de l’entrada. A més, s’ha solucionat el problema d’humitat d’una de les aules de primària amb la impermeabilització del sostre.
 
 
 
L'alcalde Sergi González ha destacat “el magnífic treball realitzat per l’alumnat i els coordinadors del taller d’ocupació 'Millorem l'entorn de Tavernes II', perquè, gràcies a la seua dedicació i els recursos de l’Ajuntament, seguirem millorant el benestar dels alumnes del nostre poble”.
 
 
L’Ajuntament de Tavernes ha confirmat que les actuacions de millora també es duran a terme en la resta de centres educatius públics del municipi (CEIP Sant Miquel, el CEIP Magraner i el CEIP Alfàndec) mitjançant l’alumnat de l'escola taller "LABORA" en el projecte ‘Millorem l'entorn de Tavernes de la Valldigna II’.