L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 13 de setembre del 2020

"Amigues" de Tramant Teatre inicia, amb gran èxit, les activitats culturals de festes

 

La plaça de l'escriptor Rafael Chirbes va acollir el primer dels espectacles programats programats dins de les activitats culturals reduïdes de la que hauria d'haver estat la setmana de Festes del Poble.
 
La companyia "Tramant Teatre" ens va oferir "Amigues", una historia de tres amigues, actrius, que havien treballat juntes molts anys i ara es reuneixen a instàncies d'Andrea per muntar un nou espectacle, quan les altres dues que estan enemistades no tenen cap desig, però al final els records afloren i Marina i Júlia fan les paus.
 
 
Una història molt en acord amb els temps de pandèmia que vivim, amb una activitat cultural molt reduïda, que ens parlava de la passió dels actors per actuar i també de la força de l'amor i l'amistat. L'espectacle en si ens permetia conéixer els amors, la vida, els secrets de les tres amigues a través de divertits números musicals i uns textos intensos, amb els quals es va poder riure i també emocionar-se
 
I sobre tot cal dir que molt de respecte entre els assistents amb les mesures de seguretat, com a condicionant precís per poder continuar amb els espectacles que, en els temps que vivim, considerem que son imprescindibles per mantindre la flama de la cultura i donar calor i suport a tants artistes del teatre, de la música, del cinema... que passen moments difícils.
 
 
I una molt bona iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes que dirigeix Encar Mifsud, amb una programació que s'allargassa en la setmana, i que almenys ens portarà el record i les enyorances d'unes Festes del Pobles que enguany no hem pogut celebrar com de costum.