L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 17 de setembre del 2020

Ni Tavernes ni la Valldigna presenten canvis en les infeccions de Covid-19. Augmenta en 26 casos però millora la situació hospitalària a la Safor

Afegeix un títol
 

La Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades dels municipis valencians fins el dia 15, dimarts, inclosos i en elles no veiem ningun canvi respecte a les darrers dades, sobre les quals ja hem informat. Recordem que l'actualització de la Cons

lleria sol anar amb retard respecte a la realitat, i avui dijous se'ns confirma les dades de despús-ahir, dimarts dia 15.

Com que les dades són les mateixes, només cal repetir el que ja hem publicat: un total de 82 persones que s'han infectat al llarg de tota la pandèmia, 24 persones PCR+14, o siga infectades i en quarantena i un nombre de defuncions de 13, es manté invariable des del maig.

La resta de poblacions de la Valldigna tampoc varien les dades: Simat té actualment 14 infectats totals, però cap cas infectat en PCR+14 dies i 1 defunció. Benifairó es manté lliure de contagis i Barx, un total de 9 infectats durant tota la pandèmia, 7 persones PCR+14 i 0 defuncions.

Aclarim: Un menyspreu  als lectors i lectores de La Cotorra

Respecte a la informació que us oferim, i que qualifiquen alguns com a pamflet i fake news, hem de dir que ni ens molesta ni ens lleva la son. Si que ens preocupa més que es  copie  l’actuació del PP,  que diu som una publicació de fakes news. 

Lamentem el menyspreu fet als nostres lectors i lectores i a la seua intel·ligència, a la seua capacitat de discernir.  En dir que som un pamflet, se’ls diu als lectors que no estan preparats, que no saben què lligen.

Pensem tot al contrari: vostés saben que la nostra informació és contrastada i veraç. El  pamflet és falsedat i deformació, difamació i mentida, desinformació,  cosa que ací no trobaran. . 

Molesta que informem sobre Tavernes, i més que res que donem informació de la gestió municipal, de la política local, de l’Ajuntament, perquè la nostra informació deixa a les clares quins partits estan treballant pel poble.

 

Departament de Salut de Gandia

 


Igual que a Tavernes i a la Valldigna, la Conselleria de Sanitat continua oferint les mateixes dades que ahir peró actualitzades al dimarts.

La pandèmia del coronavirus continua fent estralls a la Safor, que ahir registrava quatre nous focus de contagi, mentre que les bones noticies tenien lloc en els pacients ingressats a  l'Hospital Francesc de Borja de Gandia on 4 pacients rebien l'alta hospitalària.

Quan als focus, direm que són 4 brots de coronavirus, 3 d'ells localitzats a Gandia i afecten  3, 5 i 5 persones cadascun. L'altre focus a Miramar, amb 6 casos positius. Tots els contagis, segons fonts de Sanitat, d'origen social.

Ahir el Departament de Salut de Gandia sumava 26 nous casos detectats per proves PCR, encara no comptabilitzats en les dades del web, però que sumen des de la fi de l'estat d'alarma a 925 casos.

L'hospital comarcal atén  13 persones, 11 d'elles en planta i 2 en la Unitat de Vigilància intensiva.

Com a resum:

1053 infectats en tota la pandèmia.

925 des de l'acabament de l'estat d'alarma

29 defuncions

307 persones infectades i en quarantena de 14 dies