L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 22 de setembre del 2020

La Farmàcia Elvira Sanchis entrega als centres educatius vallers uns lots de pantalles protectores Covid-19

La Farmàcia Elvira Sanchis ha fet entrega als centres educatius de Tavernes (públics i concertats, inclosos l'Escola Infantil Víctor Calatayud i el Centre d'EPA Bolomor) d'un conjunt de pantalles protectores de la Covid-19 per al professorat i alumnat del centre.

La farmacèutica, Elvira Sanchis, ha indicat que la iniciativa naix des de la il·lusió i voluntat d'ajudar al col·lectiu docent i alumnes amb la situació que vivim amb la pandèmia.

 

El lliurament als directors dels centres vallers s'ha efectuat en la mateixa farmàcia en presència de l'alcalde Sergi González i la regidora d'Educació, Anna Bellver, que ha agraït en nom de les comunitats educatives locals l'acte de la farmàcia. Cada director ha rebut diferents bosses, que contenien pantalles de distintes grandàries, adequades per al professorat i per a l'alumnat, més menudes

Les pantalles protectores de la Covid-19, segons se'ls ha explicat, tenen una perfecta visibilitat i estan adaptades per poder usar-s'hi amb ulleres.

Relació de centres i pantalles rebudes:



Remés. Agraïm la informació.