L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 24 de setembre del 2020

L'Ajuntament impulsa la instal·lació dels jocs infantils del carrer Sant Josep/Sant Pere


L'Ajuntament continua amb l'execució de les obres d’instal·lació d’una zona de jocs infantils, i el seu mobiliari corresponent en el solar que es troba situat entre els carrers Sant Josep i Sant Pere, cantonada al carrer Divina Aurora.

 

L’Ajuntament, com s'indicava en les bases de licitació de la PCSP, per procediment de subhasta pública informava un valor màxim de les obres de 46.391 euros, dividit en dos lots: jocs infantils i mobiliari urbà.  

 

 El plec de condicions informava de dos grups de jocs infantils, sobre un llit de gespa artificial i l'habitual cautxú que serveix de base i evita colps als menuts. Com a instal·lacions complementaries 4 pèrgoles perquè oferesquen ombra, una font per a beure, 12 bancs per asseure's i 6 papereres.

 

La instal·lació, que com permeten comprovar les fotografies està avançada té lloc en el solar propietat de la SAREB que després de mesos de gestions del govern de Compromís, es va cedir a l'Ajuntament  condicionat a usos públics i amb la prohibició de fer obres en el solar. Eixe condicionant obliga a que les peces que s’hi instal·len es puguen desmuntar i ser aprofitades en altres llocs en un futur.