L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 21 de setembre del 2020

Sense novetat en les dades oficials de Tavernes i Departament de Gandia. Sanitat confirma un brot de 3 persones a Tavernes

 

Ni Tavernes ni Barx presenten variacions en les dades que avui publica el web de la Conselleria de Sanitat. Eren les dues úniques poblacions de la Valldigna que havien experimentat canvis en la darrer actualització de la setmana passada de la Conselleria de Sanitat.
 
No és res d'estranyar, i com altres vegades hem dit, caldrà esperar a les dades actualitzades de demà dimarts, que és quan la Conselleria de Sanitat publicarà les del cap de setmana passat.
 
No obstant, ací cal indicar en el passat cap de setmana passada un segon brot a Tavernes amb 3 infectats d'origen social, confirmat per Conselleria. 
 
Tavernes, a l'espera de les dades de demà, manté el total de 87 persones infectades en el nostre terme municipal des de l'inici de la pandèmia, i 22 persones infectades actives PCR+14 dies en quarantena. Les defuncions es mantenen invariables des del mes de maig.
 
Quan Barx manté els 13 infectats totals en temps de pandèmia, 11 actius PCR+14 dies en quarantena i cap defunció. 
 

 Departament de Gandia

 Quan a l'actualitat del Departament de Gandia, direm que les dades són les mateixes que la darrer actualització que publicarem. No obstant, a hores d'ara, cal indicar algunes novetats que ja són publiques del passat cap de setmana, com la mort de dues persones, una de 68 anys, de Gandia, que faltava dissabte després d'estar 20 dies a la UCI i una dona de 83 anys, a causa dels efectes del virus. Són les primeres morts a la comarca des del  21 de juny.

 Conselleria de Sanitat ha confirmat també un brot localitzar  a Tavernes, amb 3 infectats i d'origen social, i  un nou brot a Oliva, amb 3 casos d'origen laboral i un a Daimús, amb 4 contagis d'origen social.

A manca de conéixer les dades totals de nous positius del cap de setmana, divendres l'Àrea de Salut de Gandia sumava 32 nous positius i  dissabte al matí 7 casos més, i amb eixes dades arribàvem als 998 contagis des que va acabar l'estat d'alarma. L'Hospital Francesc de Borja de Gandia atén  14 persones,  13 en planta i una en la UCI.