L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 30 de setembre del 2020

Cap variació en les xifres oficials de la Valldigna i del Departament de Gandia. Ahir 10 infectats en la comarca, encara no comptabilitzats

 

Les dades actualitzades  el dia d'avui per la Conselleria de Sanitat no ens donen cap variació respecte a les d'ahir, excepte que estan referides al dilluns, dia 28 inclóis. 

 Tavernes, segons aquestes dades, continua  amb  un total de 98 casos d'infecció des de l'inici de la pandèmia, mentre nomes tenim 17+PCR persones infectades i per tant en quarantena.

Simat té 17 persones contagiades en total des del principi de la pandèmia. Ara  en són 3, les persones que hi ha infectades PCR+14 dies de quarantena. 
 
Barx continua amb un total de 14 infectats des de l'inici de la pandèmia i 5 casos PCR+14 dies de quarantena.

Benifairó continua invariable:  sense cap infecció durant tota la pandèmia. 
 
La situació al Departament Sanitari de Gandia
 

 
"Una nova esperança", com era el títol d'una de les pel·lícules de Star Wars (episodi IV),  ens ofereix les dades de la Safor-Valldigna respecte a l'evolució de la pandèmia gràcies als 10 nous casos registrats ahir dimarts, 29 de setembre, i que manté la línia descendent dels darrers dies. Aquests casos no estan encara inclosos en el web.
 
I més encara quan les últimes setmanes es registraven al voltant d'uns 20 contagis. En total 1.180 positius des de l'inici de la pandèmia.

Ahir se li va donar l'alta a una persona afectada pel virus a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, i per la banda contrària  un altre pacient requeria ingrés hospitalari. Ara mateix hi ha 5 persones en planta.