L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 14 de setembre del 2020

El canvi de gespa del Camp de Futbol avança amb celeritat i serà molt facil vore'l acabat a principi d'octubre



Els treballs del canvi de gespa del Camp Municipal de Futbol continuen a bon ritme, i com que hi ha interés que els terminis s'acomplesquen, fins i tot podíem observar el passat dissabte com es treballava amb la retirada de la gespa artificial antiga i el corresponent cautxú i arena de silici, i fins i tot una nova màquina s'havia unit al treball.

 El sistema de treball es arrancar la gespa antiga, cosa que es tallant-la en grans quadrats, i després la màquina més gran que podeu vore a les fotografies l'enrotlla en grans paquets, amb destinació a un punt de reciclatge. Recordem que el contracte licitat per l'Ajuntament establia una millora en la puntuació de l'adjudicatària per la compra i retirada de la gespa vella. 

 Al ritme que es duu en els treballs, si no hi ha cap problema que podria vindre per la climatologia, ningú no dubta que el termini d'un mes de treballs es podrà escurçar, tot i que la nova data d'inici de temporada del Tavernes és el 18 d'octubre, però sempre serà millor si els jugadors poden entrenar, xafar la nova gespa i acostumar-se els jugadors.

 

 

 

El canvi de gespa és una realitat, després de la postura en contra dels partits de l'oposició, escenificades en el plenari de novembre, quan el govern municipal de Compromís es quedava sol i cap altre partit (PP, PSOE, Ciudadanos, l'Esquerra)  acceptava la proposta i votaven no al projecte. 

 

 

Una postura que Ciudadanos canviaria posteriorment i passaria a recolar el project votant a favor amb Compromís, amb la qual cosa es deixava via lliure al projecte que ara s'executa, tot i que va suposar un retard en l'inici previst per a juny.

Us oferim unes fotografies dels treballs.