L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 19 de setembre del 2020

Vota "Alicia en el musical de las maravillas" en la segona ronda dels Premis BroadwayWorld

 

El musical "Alicia en el musical de las maravillas" és candidata  en 15 categories en la segona ronda dels Premis del Públic Broadwayworld Spain. 

Sabem que vas col·laborar en l'èxit votant a favor de "l'equip del Poble" en la primera ronda, però cal un segon esforç, l'esforç de la final, i votar el nostre musical, als candidats i les candidates que han passat a la ronda final. 

I diguem el "nostre" musical, perquè "Alicia en el musical de las maravillas" és la darrer producció de “Trencadís”, la companyia vallera que porta un gran camí en el món dels espectacles musicals, i amb aquest volem que assolesca els mateixos èxits que les anteriors produccions, perquè també és l'èxit de Tavernes.

A Alicia li cal el darrer vot i vol comptar amb ell.  Pots votara les 15 nominacions en:

https://www.broadwayworld.com/spain/voteregion.cfm

 “Alicia en el musical de les meravelles” es va estrenar en la Casa de la Cultura de Tavernes, és el cinquè muntatge de la companyia després de produccions tan exitoses com “Aladín, un musical genial” o “Merlin, un musical de llegenda” que els ha permés aconseguir distints premis Broadwayworld Spain, o altres com “Mejor Musical Infantil” de los Premios del Teatro Musical o els guardons de “Mejor Musical Original”, “Mejor Musical en Gira” i “Mejor Musical Infanti”l de los Premios Broadwayworld Spain.

Ara cal que els ajudem, tots i totes, a aconseguir un nou èxit que pose ben alt el nom de Tavernes de la mà de la companyia Trencadís.