L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 19 de setembre del 2020

Aquesta nit, a partir de les 21 hores, concerts de Rayden, Carlos Sadness i Nuc al pavelló multiusos



Avui, al pavelló multiusos, la programació que han preparat les regidories de Cultura i Festes i la de Festivals, dirigides per Encar Mifsud i Josep Llácer, de Compromís, ens ofereix el concert dels artistes "Rayden",  "Carlos Sadness" i el grup valencià "Nuc".
 
El pavelló tindrà un aforament màxim de 400 persones, totes assegudes, amb ús obligatori de la mascareta, control de temperatura i distància social. A més a més, i com podeu vore en el cartell, es limita el temps de cadascuna de les actuacions en un concert que començarà a les 21 hores del dissabte i té com a hora d'acabament les 00:45 del diumenge, abans de l'hora marcada de la 1 de la matinada per acabar espectacles.

El regidor responsable de l'àrea de Festivals, Josep Llàcer, ha recordat que és un concert que se celebra motivat per la suspensió del cicle de concerts anomenat "Amores de verano", amb artistes i cantants de primer nivell a mode de circuit a Benidorm, València i Tavernes. El regidor ha recordat que el concert és fruit de l'acompliment de les obligacions contractuals dels concerts esmentats.
 
Josep Llàcer, de Compromís, ha destacat que la proposta cultural del govern municipal Compromís-PSOE té com a objectiu  fer una aposta decidida per reactivar l'economia, la música i la cultura, amb un evident recolzament al sector que genera molts llocs de treball i del què viuen moltes famílies, i sempre complint i garantint la seguretat i mesures sanitàries en vigor. 
 
En aquest context es van programar els concerts des del "Balcó de la Casa de la Cultura" que foren un gran èxit, i aquesta setmana la programació d'espectacles de festes que té lloc en la plaça Rafael Chirbes, enfront  de la Casa de la Cultura.